Nieuws

Bring-a-friend actie

VERDIEN € 750,-Goede technici kennen vaak ook andere technici. Daar willen wij graag gebruik van maken! Ken jij een collega techneut die interesse heeft om net als jij bij Primat Technische Professionals aan de slag te gaan en kunnen wij deze collega daadwerkelijk plaatsen bij één van onze opdrachtgevers, dan willen wij je daar graag voor belonen.

Interessant? Neem contact op!

Primat Technische Professionals

De knoop is doorgehakt: “Primat Project Service” gaat verder onder de naam “Primat Technische Professionals”. Het rebranding traject heeft ervoor gezorgd dat wij als bedrijf goed op een rijtje hebben gezet wie we zijn en vooral wie we willen zijn. Met de Golden Circle van Simon Sinek als leidraad, willen wij Primat positioneren op het gebied van technische professionals. Zo kunnen wij onze opdrachtgevers beter van dienst zijn en stralen wij uit waar wij voor staan: als bedrijf zijn wij succesvol omdat we het leuk vinden wat we doen, we richten ons graag op de technische professionals.

Een motief om deze naam te veranderen was dat de vlag de lading niet dekt: “project service” suggereert slechts voor een klein deel wat we zijn. We doen veel meer dan dit, onze passie is het tweeledig bedienen van technische professionals: zowel vanuit de opdrachtgever als vanuit de kandidaat. Natuurlijk hebben wij in de loop der jaren een zekere naamsbekendheid opgebouwd. Het is een feit dat de bestaande naam vertrouwd klinkt. Een doelstelling van deze rebranding is naast de frisse uitstraling een herpositionering op de markt.

Verhalen van onze opdrachtgevers

Wij zijn trots dat we mogen werken voor mooie technische opdrachtgevers. Een aantal daarvan bezochten we om te laten graag zien wat er allemaal gebeurt achter de muren van deze bedrijven.

Lees een korte beschrijving van de bedrijven en een uitleg waarom opdrachtgevers die al met ons werken blij zijn met Primat Technische Professionals!

Ga naar de referenties

Nieuwe website!

Primat lanceert haar nieuwe website! 

Responsive material design, state-of-the-art zoekfunctionaliteit en een frisse uitstraling! 

Wij zijn er trots op, we hopen dat u veel plezier aan deze site beleeft!

Nieuwsbrief april 2017

Lees onze nieuwsbrief van april 2017, met daarin:

  • Nieuwe website
  • Beloning in de Bring a Friend actie
  • Uitbreiding Primat
  • Nieuwe collega's

Nieuwsbrief april

Bekijk de nieuwsbrief

Job alert

Wil jij direct op de hoogte zijn als er nieuwe vacatures zijn die passen binnen jouw expertise?

 

Maak dan een jobalert aan!

Primat. Als techniek centraal staat.