Diensten

U kunt bij Primat terecht voor een breed aanbod aan personeelsdiensten binnen de technische sector:

Detachering

Dé oplossing voor uw projectplanning: op tijdelijke basis zetten wij specialisten in die uw eigen werknemers ontlasten en er samen met u voor zorgen dat uw project een succes wordt.

Deta-vast

Na een afgesproken flexibele periode kunt u de door ons gedetacheerde medewerkers in dienst nemen. Deze oplossing biedt u een "proeftijd" met een laag risico, waarna u bij gebleken geschiktheid van de medewerker een duurzame arbeidsrelatie aan kunt gaan. Zo'n 85% van onze medewerkers wordt overgenomen in een direct dienstverband bij u als opdrachtgever. U kunt er dus op vertrouwen dat Primat een betrouwbare partner is bij het ontzorgen in uw zoektocht naar technisch personeel.

Werving & selectie

U maakt gebruik van onze expertise om de best passende kandidaat voor uw technische vacature uit de markt te halen. U kunt zich blijven concentreren op uw kernactiviteiten, terwijl wij zorgen voor een structurele invulling van uw behoefte aan technisch personeel.

Graduate recruitment

Een bijzonder specialisme van Primat. Hierbij werven wij startende technische high potentials voor u op hogescholen en/of universiteiten. Zo kunnen wij u helpen om jong talent te vinden.

Aanvullende dienstverlening

Naast de genoemde oplossingen kunnen wij u ook maatwerk leveren. Onze eigen techneuten kunnen u ondersteunen op diverse gebieden, bijvoorbeeld op het gebied van piping- en stressengineering. Heeft u zelf medewerkers die, tijdelijk of langdurig, niet op uw eigen project kunnen worden ingezet? Wij kunnen binnen ons netwerk kijken of we uw medewerker tijdelijk bij één van onze andere klanten kunnen inzetten.

 

Wij kunnen u haarfijn uitleggen waarom wij vinden dat u als opdrachtgever in de techniek bij Primat Technische Professionals moet zijn. Maar we kunnen het beter laten uitleggen door de opdrachtgevers die al met ons werken.

Lees de referenties

Primat. Als techniek centraal staat.