Referenties opdrachtgevers

Zie wat andere opdrachtgevers van ons vinden

Wij zijn trots dat we mogen werken voor mooie technische opdrachtgevers. Een aantal daarvan bezochten we om te laten graag zien wat er allemaal gebeurt achter de muren van deze bedrijven. Hieronder vindt u een korte beschrijving van de bedrijven en een uitleg waarom opdrachtgevers die al met ons werken blij zijn met Primat Technische Professionals. De volledige artikelen vindt u in de onderliggende pagina's.

"Kandidaat op de bestuurdersstoel"

Joke Walta | Human Resource Manager | Iv -Industrie Arnhem

 

Siemens HengeloIv-Industrie is onderdeel van Iv-Groep, een advies- en ingenieursbureau met meer dan 800 medewerkers wereldwijd. In Nederland behoort het bedrijf tot de top-10 van de ingenieursbureaus. 

Human Resource Manager Joke Walta waardeert het begrip van de arbeidsmarkt bij Primat: "Primat gaat duidelijk voor de lange termijn relatie; ze gaan niet voor de snelle handel en weten ons als werkgever goed te verkopen bij de kandidaten. Zij begrijpen heel goed dat de markt op dit moment zo in elkaar zit: de kandidaat zit op de bestuurdersstoel!"

Lees het hele artikel

 

"Goede begeleiding van gedetacheerden"

Henk Feldkamp | Material Handling | Siemens Hengelo

 

Siemens HengeloSiemens in Hengelo behoort tot de energietak van Siemens, waar wereldwijd zo'n 100.000 mensen werken (Siemens totaal heeft 350.000 werknemers). In Hengelo worden compressoren en gasturbines voor de olie & gasindustrie geassembleerd. Alle componenten komen uit de portfolio van Siemens: compressoren uit Duitsland en gasturbines uit Houston, Lincoln of Finspong. Daarnaast worden nog maatwerk compressoren ontworpen, gebouwd en onderhouden.


Henk Feldkamp, hoofd van de afdeling Material Handling, waardeert vooral de betrokkenheid van Primat Technische Professionals bij de gedetacheerde krachten. Hij vat het kernachtig samen: "Primat komt zeer regelmatig langs om op een zeer open manier te evalueren hoe het gaat. De begeleiding van de gedetacheerden is erg goed."

Lees het hele artikel

 

"Extra expertise via Primat"

Paul Weersink | Mede-oprichter | Kaisec

 

KaisecKaisec helpt haar klanten - veelal grootverbruikers van energie - om hun energievoorziening zo efficiënt mogelijk te maken. Het bedrijf bestaat uit specialisten die nieuwe intallaties ontwerpen en die voor bestaande installaties verbeteringen doorvoeren.


Paul Weersink vindt bij Primat de expertise die hij zelf niet in huis heeft voor het uitvoeren van deelprojecten: "Ik heb al een jarenlange relatie met de mensen van Primat en zij zijn vaak in staat om mensen met de juiste kennis voor ons te vinden. Ze doen dat bovendien tegen een prima prijs-kwaliteit verhouding."

Lees het hele artikel

Ook een referentie?

Heeft u ook een ervaring met Primat Technische Professionals die u met ons wilt delen? Neem dan contact op met uw accountmanager en wij zorgen dat uw referentie ook hier op de website komt.

Primat. Als techniek centraal staat.