Warning: session_start(): Session callback expects true/false return value in /mnt/home/sites/w/wwwprimat/htdocs/core/model/modx/modx.class.php on line 2270
Bring a friend actie ▼ Primat Technische Professionals

Bring a friend actie

Breng een technische professional aan en verdien € 750 bij Primat!

Goede technici kennen vaak ook andere technici. Daar willen wij graag gebruik van maken! Ken jij een collega techneut die interesse heeft om net als jij bij Primat Technische Professionals aan de slag te gaan en kunnen wij deze collega daadwerkelijk plaatsen bij één van onze opdrachtgevers, dan willen wij je daar graag voor belonen. Zodra wij de door jou aangebrachte kandidaat contracteren en hij bij een opdrachtgever aan de slag gaat, dan betalen wij je € 750,-. Het is wel belangrijk dat jij (of je collega) ons direct bij het sollicitatiegesprek op de hoogte stelt van het feit dat jij deze collega aanbrengt.

Nu ook bij het aanbrengen van een opdracht!

Als jij ons op het spoor zet van een nieuwe opdracht bij het bedrijf waar jij werkt of bij een ander bedrijf en wij kunnen een kandidaat plaatsen op die opdracht, dan geldt daarvoor dezelfde beloning. Uiteraard moet het wel een opdracht zijn die nieuw is voor ons. Door deze actie willen we gebruik maken van jouw kennis en jouw netwerk. Uiteindelijk hopen wij je extra te kunnen belonen voor je loyaliteit aan Primat Technische Professionals.

Ken jij een werknemer of een opdracht die misschien zou passen bij Primat Technische Professionals, laat het ons dan weten en hopelijk kunnen wij je een mooie extra beloning bieden! (*) De betaling van € 750,- geschiedt nadat de door u voorgestelde kandidaat daadwerkelijk drie (3) maanden voor Primat Technische Professionals heeft gewerkt!

Primat. Als techniek centraal staat.