Carrière

Wij bieden carrièremogelijkheden voor technische professionals op MBO+, HBO en WO niveau in de volgende vakgebieden: Olie & Gas, Bouw, Voeding, Energie & Water, Industriële diensten en Productie & logistiek.

Primat is een kleine, doelgerichte organisatie met een zeer persoonlijke aanpak. Onze accountmanagers gaan samen met jou op zoek naar de best passende baan! Jij krijgt bij Primat één contactpersoon, die gedurende het gehele traject jouw eerste aanspreekpunt blijft. Deze aanpak maakt de dienstverlening laagdrempelig voor jou als kandidaat, met de intentie om een langdurige en stabiele relatie op te bouwen.

De accountmanagers kennen de werkgevers in de technische arbeidsmarkt persoonlijk waardoor zij goed kunnen schakelen tussen jou als kandidaat en jouw potentiële werkgever. Wij kennen de markt tot in detail en gaan graag samen met jou op zoek naar de best passende functie.

Een sollicitatie kan jou al een diversiteit aan opties opleveren voor een passende baan in de omgeving Overijssel en/of Gelderland.

Solliciteren

Zie jij een toekomst bij Primat wel zitten? Stuur dan vandaag nog een open sollicitatie!

Technische vacatures

Je kunt ook kijken of wij op dit moment een passende technische vacature voor je hebben openstaan.

Primat. Als techniek centraal staat.