Ervaringen van anderen

Zie wat andere technisch specialisten van ons vinden

Wij kunnen je haarfijn uitleggen waarom wij vinden dat jij als technisch professional bij Primat aan het beste adres bent. Maar we kunnen het beter laten uitleggen door de specialisten die al voor ons werken:

"Meer dan slechts werkgever"

Roberto Imbrogiano | Logistiek Coördinator | Siemens

Roberto Imbrogiano"Ik werk sinds november 2015 bij Siemens via Primat Technische Professionals. Een oud-klasgenoot adviseerde mij destijds om eens in gesprek te gaan met Primat, vanwege de goede begeleiding naar een passende baan. In eerste instantie ben ik begonnen als orderpicker; een tijdelijke klus van circa twee maanden. Het mooie aan de uitdaging is dat er veel ruimte is voor eigen inbreng. Zo heb ik inmiddels al diverse verbetertrajecten doorgevoerd en ben ik nu doorgegroeid naar een functie als logistiek coördinator, omdat men potentie in mij zag. Geen dag is hetzelfde en je krijgt de tijd om te leren, als je de kansen maar aangrijpt. Ook Primat stimuleert persoonlijke ontwikkeling: via hen ben ik nu bezig met het volgen van een thuisstudie tot logistiek supervisor. Doordat de accountmanager van Primat regelmatig langskomt voor een voortgangsgesprek, weet hij precies hoe het gaat op het werk en waar er eventueel kan worden bijgestuurd en waar behoefte aan is. Deze keer was dat in de vorm van scholing, maar onlangs heb ik ook een huis gekocht samen met mijn vriendin. Een werkgeversverklaring krijgen vanuit Primat was daarbij geen enkel probleem. Ik ervaar de samenwerking met Primat als zeer prettig: bekwame professionals die goed communiceren en méér zijn dan slechts werkgever."

 

"Inhoudelijke know-how"

Gerald Weggemans | System Engineer | Howden Thomassen Compressors

Howden Thomassen"Ik ben System Engineer bij Howden Thomassen Compressors in Rheden. In mijn functie stel ik specificaties op van de niet-standaardproducten in een compressorinstallatie, op basis van allerlei ontwerpcodes en wetgevingen. De industrie van lucht (blowers) was mij vanuit mijn arbeidsverleden niet geheel onbekend, dus HTC was voor mij een logische vervolgstap in mijn carrière. Er zijn verschillende projectteams en daarnaast heb ik regelmatig contact met de Lead Engineer of de projectinkoper. Het mooie aan deze functie is dat je elke dag veel leert: mijn ervaring uit het verleden komt goed van pas en ik kan dat mooi ombuigen naar houvast in deze functie. Het duurt wel even voordat je dit vak echt onder de knie hebt, maar daar ligt dan ook de uitdaging. De begeleiding naar mijn baan bij HTC heb ik als positief ervaren vanuit Primat Technische Professionals. Ik heb de indruk gekregen dat de accountmanagers écht verstand hebben van de ontwikkelingen binnen mijn vakgebied en daarnaast ook zelf vakinhoudelijke 'know-how' hadden, en daarmee bedoel ik ook de échte werktuigbouwkundige kennis."

 

"Geïnteresseerd in mijn belang"

Tom Oude Luttikhuis | Business Development Manager| Siemens

Roberto Imbrogiano"Een kleine twee jaar geleden heb ik mijn CV online gezet en vanaf dat moment is het snel gegaan met het vinden van de baan die écht bij mij past. Ik ben destijds onder meer benaderd door Primat Technische Professionals en na de eerste kennismaking was het duidelijk dat ik mijn uitdaging vind in de techniek, die het liefst complex van aard is, maar waar ik ook mijn communicatieve vaardigheden goed in kwijt kan. Omdat ik een kritische maar innovatieve kijk heb op zaken, was dit iets wat ik terug wilde zien in een toekomstige functie. Inmiddels ben ik ruim anderhalf jaar werkzaam als Business Development Manager bij Siemens: een prachtige organisatie waar de techniek absoluut de boventoon voert. We werken er met kapitaalgoederen: groot, indrukwekkend – juist deze technische complexiteit geeft de dagelijkse uitdaging! Ook ervaar ik het als een stukje nobel werk, we leveren immers een bijdrage aan de energiemarkt en energie is een basisbehoefte voor de mens. In mijn functie doe ik zaken op wereldwijd niveau en heb ik met verschillende culturen te maken, iets wat ik niet zou willen missen. Het contact met Primat ervaar ik als zeer prettig: de accountmanager is altijd te bereiken, zowel face-to-face als telefonisch. Het mooie is ook dat de accountmanager erg geïnteresseerd is geweest in mijn belang en hij heeft zich hier ook volledig voor ingezet. Responsiviteit, aandacht, professionaliteit en behulpzaamheid zijn dan ook de kernwoorden die de samenwerking omschrijven"

"Functie die past bij mijn capaciteiten"

Simon Tibben | Assembly Engineer | Convergence

Simon Tibben"Ik heb ongeveer twee jaar technische bedrijfskunde gestudeerd, maar ik kwam erachter dat dit niet helemaal mijn ding was. Daarom heb ik besloten om op zoek te gaan naar een leuke, uitdagende baan. Iemand uit mijn vriendenkring werkte al voor Primat en daarom nam ik een kijkje op hun website. Ik heb mijn CV op de site achtergelaten omdat ik een leuke functie zag staan. De volgende dag werd er vanuit Primat telefonisch contact met mij opgenomen en al snel werd mij een aantal passende opties voorgelegd. Daarbij sprak Convergence mij het meest aan: een klein bedrijf, ontstaan als spin off van de UT. Convergence houdt zich bezig met het ontwikkelen en fabriceren van testapparatuur ten behoeve van onder andere research instellingen en universiteiten. Na een persoonlijke kennismaking met Primat is er een afspraak ingepland bij Convergence en toen is het eigenlijk snel gegaan. Inmiddels ben ik bijna drie maanden werkzaam bij Convergence. Het is een mooi, jong bedrijf met een gemoedelijke sfeer. Het leuke is dat elke dag anders is, mijn takenpakket is zeer divers: je bent nooit met één ding bezig. Ik ben Primat dankbaar dat zij mij hier hebben bemiddeld, omdat zij met mij mee dachten voor een functie die past bij mijn capaciteiten. De samenwerking met Primat ervaar ik als prettig, vanaf het begin af aan. Er is snel contact gelegd, ik werd goed op de hoogte gehouden en er is écht goed gekeken naar wat ik wilde."

 

Ook een referentie?

Heb jij ook een ervaring met Primat Technische Professionals die je met ons wilt delen? Neem dan contact op met je accountmanager en wij zorgen dat jouw referentie ook hier op de website komt.

Primat. Als techniek centraal staat.