Jouw toekomst

Technische professionals vinden de best passende uitdaging bij Primat!

Ben jij hoger opgeleid (MBO+, HBO of WO) in de techniek en wil jij graag carrière maken of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Primat Technische Professionals helpt jou graag bij het vinden van een interessante, uitdagende baan in de techniek. Bij het vinden van deze passende baan staan jouw wensen voorop. Of jij nu als starter de arbeidsmarkt betreedt of als ervaren techneut toe bent aan een nieuwe stap in jouw carrière. Primat is dé specialist als het gaat om het vinden van de baan die bij jouw wensen en ambities past.

Begeleiding

Als je voor Primat kiest, kies je voor vakexperts met technische know-how die jou begeleiden in zowel de aanloopfase naar een baan als gedurende de werkzaamheden zelf. Wij komen regelmatig langs om jouw voortgang en behoeftes te bespreken. Op basis van deze gesprekken staan jouw ontwikkelingsmogelijkheden centraal in de vorm van bijscholing, opleidingen en cursussen op maat.

In 2016 is zo’n 85% van de technische kandidaten al door ons naar een vaste baan begeleid. Veel klanten in de regio zijn op zoek naar gekwalificeerde technische professionals. Ben jij zo’n technische topper? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Tijdens een persoonlijke kennismaking bespreken wij graag de mogelijkheden voor jou bij één van onze (grotere) klanten in de regio’s Overijssel en Gelderland.

 

 

Solliciteren

Wil jij weten of werken bij Primat Technische Professionals bij jou past? Stuur dan vandaag nog een open sollicitatie!

Technische vacatures

Je kunt ook kijken of wij op dit moment een passende technische vacature voor je hebben openstaan.

Primat. Als techniek centraal staat.