Field Service Engineer

Kies de best passende functie als Field Service Engineer bij NOVA Engineering

Ben jij Field Service Engineer en oriënteer jij je op een nieuwe functie? Of ben je een ervaren onderhoudsmonteur die zijn werk in een internationale omgeving wil uitvoeren? Dan heeft NOVA Engineering de juiste vacature voor je!

NOVA Engineering heeft landelijk diverse opdrachtgevers die op zoek zijn naar internationale service monteurs / field service engineers met een werktuigbouwkundige opleiding op MBO- of HBO- niveau (MTS, HTS). Daardoor hebben wij goed zicht op de mogelijkheden die er voor jou zijn. In een gesprek met jou brengen we je kennis, werkervaring, ervaring met tekenpakketten en je wensen in kaart. Vervolgens kijken we samen met jou welke opdrachtgevers bij jou als mens én als professional passen. Op grond van die gegevens stellen wij je voor bij de field service engineer functie met de beste aansluiting.

Als field service engineer bij NOVA Engineering kun je rekenen op een passende baan met prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Afhankelijk van jouw wensen en de mogelijkheden bij de opdrachtgever kun je op basis van detachering tewerk gesteld worden of meteen rechtstreeks bij de opdrachtgever in dienst treden op basis van Werving & Selectie. Ben je ZZP'er, dan kunnen wij je als freelancer bemiddelen.

Field Service Engineer vacatures:

Er zijn helaas géén vacatures gevonden die voldoen aan je zoekopdracht.

Probeer een nieuwe zoekopdracht of maak een job alert aan en ontvang automatisch nieuwe vacatures in je mailbox!

Primat. Als techniek centraal staat.