Naval Architect

Kies de best passende opdracht als Naval Architect bij NOVA Engineering

Heb jij kennis van de scheepsbouw en oriënteer jij je op een nieuwe opdracht als Naval Architect? Dan ben je bij NOVA Engineering aan het juiste adres!

Maritieme Engineering is één van de specialismes van NOVA Engineering. Wij hebben contact met vrijwel alle scheepsbouwers en offshore gerichte bedrijven in Nederland. Daardoor hebben wij goed zicht op de beschikbare vacatures voor naval architects, maritiem ontwerpers, scheepsbouwkundig tekenaars of scheepsbouwkundig ontwerpers met een opleiding in de scheepsbouwkunde op HBO- of universitair niveau (HTS of TU). In een gesprek met jou brengen we je kennis, werkervaring en je wensen in kaart. Vervolgens kijken we samen met jou welke opdrachtgevers bij jou als mens én als professional passen. Op grond van die gegevens stellen wij je voor bij de naval architect functie met de beste aansluiting.

Als naval architect bij NOVA Engineering kun je rekenen op een passende functie met prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Afhankelijk van jouw wensen en de mogelijkheden bij de opdrachtgever kun je op basis van detachering tewerk gesteld worden of meteen rechtstreeks bij de opdrachtgever in dienst treden op basis van Werving & Selectie. Ben je ZZP'er, dan kunnen wij je als freelancer bemiddelen.

Naval Architect vacatures:

Er zijn helaas géén vacatures gevonden die voldoen aan je zoekopdracht.

Probeer een nieuwe zoekopdracht of maak een job alert aan en ontvang automatisch nieuwe vacatures in je mailbox!

Primat. Als techniek centraal staat.