Technisch tekenaar

Kies de best passende functie als technisch Tekenaar bij NOVA Engineering

Ben jij een tekenaar die 3D Cad of Cad pakketten als 3D Cad, Solid Works, Solid Edge, Inventor, Autocad, NX, Cocreate, ME-10, Pro-Engineer, Solid Edge, Tekla of HiCad beheerst? En oriënteer jij je op een nieuwe opdracht? Dan heeft NOVA Engineering de juiste vacature voor je!

NOVA Engineering heeft landelijk diverse opdrachtgevers die op zoek zijn naar tekenaars met een werktuigbouwkundige of elektrotechnische opleiding op MBO- of HBO- niveau (MTS, HTS). Daardoor hebben wij goed zicht op de mogelijkheden die er voor jou zijn. In een gesprek met jou brengen we je kennis, werkervaring, ervaring met tekenpakketten en je wensen in kaart. Vervolgens kijken we samen met jou welke opdrachtgevers bij jou als mens én als professional passen. Op grond van die gegevens stellen wij je voor bij de tekenaar functie met de beste aansluiting.

Als tekenaar bij NOVA Engineering kun je rekenen op een passende baan met prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Afhankelijk van jouw wensen en de mogelijkheden bij de opdrachtgever kun je op basis van detachering tewerk gesteld worden of meteen rechtstreeks bij de opdrachtgever in dienst treden op basis van Werving & Selectie. Ben je ZZP'er, dan kunnen wij je als freelancer bemiddelen.

Tekenaar vacatures:

Lichtenvoorde
MBO, HBO
Werktuigbouwkunde

Geïntereseerd in de vacature Mechanical Designer? Lees meer!

Voeding

Doetinchem
MBO, HBO
Werktuigbouwkunde

Geïntereseerd in de vacature Tekenaar-Constructeur? Lees meer!

Energie & water

Arnhem
HBO
Installatietechniek

Geïntereseerd in de vacature HVAC Designer? Lees meer!

Industriële diensten

Arnhem
HBO
Werktuigbouwkunde

Geïntereseerd in de vacature Tekenaar / Constructeur? Lees meer!

Overig(e)

Primat. Als techniek centraal staat.